Giants On Ice: Gallery Of Walruses

{h1}

Walrus-urile petrec timp pe plutele de gheață sau ambalează gheață în mările chukchi și bering, de unde se scufundă la malul mării pentru mâncare. Oamenii de știință se topesc cu gheața marină care se topește mult mai devreme și în număr mult mai mare, avertizează oamenii de știință.

Etichetarea Walrusilor

oamenii de știință din mârșelele radio-etichetelor de mare din Bering

În iulie 2010, oamenii de știință au călătorit în mările Chukchi și Bering pentru a face mușe radio.

Walrus Unde

mușchiul radio-marcat înoată în bazinul arctic

Oamenii de știință din USGS pot urmări mireșele marcate radio de la distanță în timp ce se deplasează în bazinul arctic.

Walrus Watching

oamenii de știință se pregătesc să meargă radio-etichete în marea Chukchi

Oamenii de știință se pregătesc să meargă radio-etichete în marea Chukchi pentru a urmări mișcările, deoarece gheața marină este redusă în regiune. (Foto făcută pe 8 iunie 2009)

Dureri în creștere

femele de mușchi și puști în Marea Chukchi

Vițeii de morsa sunt de culoare gri cenușiu până la maro și cântăresc aproximativ 99 până la 165 lire (45-75 kg) la naștere; în câteva săptămâni, vițelele devin brun roșiatice. Aici, o mușchi de sex feminin și cățelușul ei pe o floare de gheață în Marea Chukchi.

Mama și Pup

mireasa și cățelușul de mușchi stau pe plutele de gheață în marea Chukchi

Nucile de sex feminin pot cântări până la 2.700 de kilograme (1.225 kilograme) și astfel necesită un pachet de gheață suficient de gros pentru a-și susține greutățile. Aici, o femelă de mușchi și puiul ei pe un plutitor de gheață în Marea Chukchi în iunie 2010.

Walrus Haul-Out

zeci de mii de morsi se adună pe țărmurile Alaskanului pe măsură ce gheața marină se topește

Nucile s-au adunat pe țărmurile Alaskanului din Marea Chukchi de zeci de mii la sfârșitul lunii august și septembrie 2010, după ce ultima gheață marină a fost disipată.

Două miere de mers afară

Walruses Haul Out on the Shore of Alaska

Două mii mari de miercuri, estimate a conține 8.000 de animale în total, au fost observate la 17 august 2011. Călătoriile au fost situate ușor la nord de Alaska și s-au separat unele de altele la o distanță foarte scurtă.

Mare și în sarcină

Nucile se odihnesc pe o floare de gheață în marea Chukchi

Nucile sunt atât de uriașe singurele lor prădătoare naturale sunt orca (balena ucigașă) și ursul polar.

Tooth Walk

close-up de mușchi în marea Chukchi

Nucile își folosesc tusele pentru a se alunga din apă. Numele lor științific Odobenus decât provine din cuvinte grecești care înseamnă „mers pe dinte”. Aici un prim-plan al unei mușchi în Marea Chukchi.

Gheață de vară

Nucile se odihnesc pe o floare de gheață în marea Chukchi

În mod normal, mirele, în special femelele cu vițe, se sprijină pe gheața marină în derivă între scufundările alimentare în timpul verii. Aici animalele se odihnesc pe o floare de gheață în marea Chukchi în iulie 2010.

Se odihnește pe gheață

Nucile se odihnesc pe o floare de gheață în marea Chukchi

Nucile se hrănesc cu moluște, scoici și alte animale pe care le recuperează scufundându-se de la gheața plutitoare la malul mării. Aici, uriașii se sprijină pe o floare de gheață în marea Chukchi.





RO.WordsSideKick.com
Toate Drepturile Rezervate!
Reproducerea Oricăror Materiale Permise Prostanovkoy Doar Link-Ul Activ La Site-Ul RO.WordsSideKick.com

© 2005–2020 RO.WordsSideKick.com