Galerie De Imagini: Best Of Bears

{h1}

De la pui de somn urs polar, până la panda roșie clipească, am întocmit o galerie cu cele mai remarcabile - și mai drăguțe - fotografii de urs.

Familia Ursului

familie de urs polar

Familia urșilor (Ursidae) are opt specii vii. Sunt animale solitare care se agăță doar cu alți urși în perioada de împerechere. Urșii tineri, precum puii de urs polar de mai sus, stau cu mamele lor până când sunt suficient de bătrâni pentru a ieși singuri, de obicei la vârsta de doi ani.

White Snowy

urs polar alb

Blana ursilor polari nu este de fapt albă - firele lungi, groase de pază, care protejează pardesiul gros sunt goale și transparente. Părurile mai fine și mai subțiri ale pardesiei nu sunt goale, dar sunt, de asemenea, incolore. Urși polari (Ursus maritimus) obțineți colorarea lor unică din spațiile de aer din fiecare fir de păr, care împrăștie toate culorile spectrului luminos, făcând blana lor să pară albă.

Fierbinte și Toast

zâmbind urși polari

Urșii polari descendeau din strămoșii lor de urs brun, dar spre deosebire de urșii bruni și negri, nu hibernează. Sunt înotători grozavi și au un strat de grăsime subcutanată, foarte asemănător cu blubberul mamiferelor marine, care le menține calde în apele înghețate ale Cercului Arctic.

Bear Bliss

urs brun într-un pârâu

Ursul brun masiv (Ursus arctos) poate cântări până la 1.700 de kilograme (780 kilograme) și este cel mai larg distribuit dintre toți urșii. Se găsesc mai ales în Rusia, Statele Unite, Canada, Suedia și Finlanda. În S.U.A., aceștia trăiesc în zonele muntoase și în pădurile îndepărtate ale statelor de nord-vest, maily în Alaska. Muschii umerilor mari, puternici ai ursului brun, îl ajută să sape rădăcinile și să rupă buștenii atunci când rumenesc pentru mâncare. Acest urs brun se relaxează fericit în apa superficială a unui pârâu.

De ce, Buna ziua acolo

urs brun

Ursii bruni hibernează în timpul iernii și, deoarece sezonul lor de împerechere este din mai până în iulie, femelele nasc de obicei în jurul lunii februarie, în perioada cea mai rece a iernii. De fapt, își livrează puii în timp ce dormeau încă! Copilul poartă asistentă și se menține cald în blana mamei lor până se trezește primăvara. În acel moment, puii au crescut deja dinții și blana groasă și sunt gata să se joace în afara casei.

Urs grizli

doi pui de urs Grizzly

Ursul grizzly (Ursus arctos horribilis), cunoscut și sub numele de urs brun american, este o subspecie a ursului brun. Acești doi frați de urs, care sunt estimate la patru luni, sunt îngrijiți într-o instalație de reabilitare a vieții sălbatice din Cleveland, după ce un bărbat care căuta furnicari a uimit mama mamei și a împușcat-o pe mamă în mod greșit în autoapărare.

Urs negru

urs negru american

Ursul negru american (Ursus americanus) se găsește doar pe întreg teritoriul pădurilor din America de Nord, unde populația lor este estimată la 750.000, potrivit Departamentului Maine pentru pescuit interior și faună. În ciuda numelor lor, blănurile urșilor negri pot fi maro scorțișoară, albastru argintiu, blond sau chiar alb.

Naptime!

urs negru

Un tânăr urs negru se stabilește pentru un somn. Urșii se nasc cu ochi albaștri care se brunific pe măsură ce se maturizează.

Ursul Soarelui

ursul soarelui

Ursul soarelui (Ursus malayanus) este cea mai mică dintre speciile de urs existente. Ursul adult de soare mediu are doar 1 metru lungime, iar masculii adulți pot cântări de la 60 la 145 de kilograme (27 la 66 kg), în timp ce femelele sunt ceva mai mici. Pot fi găsite în Asia de Sud-Est, inclusiv în Malaezia, Bangladesh, India de Est, Cambodgia, Vietnam și Thailanda. Urșii de soare au un bronz „V” pe piept, făcându-l să pară că ar purta un colier auriu.

Miere Ursuleț Pui

pui de soare

Cunoscut și sub numele de ursul din Malaezia sau ursul de miere, ursul soarelui a fost clasificat ca fiind vulnerabil de Uniunea Mondială pentru Conservare în 2007, deoarece numărul său a scăzut din cauza defrișărilor și braconajului. Aici, un pui de urs soare salvat care a fost vândut într-un comerț ilegal de animale sălbatice.

Ursul Negru Asiatic

Urs negru asiatic

La fel ca ursul soarelui, ursul negru Asiatic are și un semn de culoare deschisă pe piept. Blana este albă și în formă de semilună, ceea ce explică de ce numele științific al ursului negru asiatic, selenarctos thibetanus, înseamnă „ursul de lună al Tibetului”. Ursul poate fi găsit în Iran, Afganistan, nordul Pakistanului, la est prin Himalaya, la sud până în Bangladesh și Laos, iar la nord prin Podișul Tibetan.






Descoperiri Științifice

Cercetare


Science News


Criterii Pentru „Lista Roșie” A Ecosistemelor Pe Cale De Dispariție Eliberate
Criterii Pentru „Lista Roșie” A Ecosistemelor Pe Cale De Dispariție Eliberate

Cât De Mult Ar Costa Construirea Marii Piramide Astăzi?
Cât De Mult Ar Costa Construirea Marii Piramide Astăzi?

Apăsarea Creierului În Anumite Perioade Îmbunătățește Memoria
Apăsarea Creierului În Anumite Perioade Îmbunătățește Memoria

Sondaje Dezvăluie Cel Mai Comun „Hoț De Somn”
Sondaje Dezvăluie Cel Mai Comun „Hoț De Somn”

Răsturnând Energia Pământului Din Spațiu
Răsturnând Energia Pământului Din Spațiu


RO.WordsSideKick.com
Toate Drepturile Rezervate!
Reproducerea Oricăror Materiale Permise Prostanovkoy Doar Link-Ul Activ La Site-Ul RO.WordsSideKick.com

© 2005–2020 RO.WordsSideKick.com