Eastern Cougar Now Extinct, Spun Oficialii Americani

{h1}

Cougarul de est, o subspecie a celei mai mari pisici din america de nord, a fost declarat dispărut de serviciul de pește și faună sălbatică din statele unite, iar eforturile de a elimina pisica de pe lista de specii pe cale de dispariție sunt în curs de desfășurare.

Cougarul de est, o subspecie a celei mai mari pisici din America de Nord, a fost declarat astăzi extins de către Serviciul de Pește și Faună Sălbatică din SUA (2 martie).

Declarația oficială vine după un lung proces de revizuire, în cursul căruia USFWS a căutat informații despre pisicile evazive de la oamenii de știință și au consultat autoritățile guvernamentale din cele 21 de state în care trăia puma de est, numită și puma estică.

„Recunoaștem că mulți oameni au văzut pustii în sălbăticie în raza istorică a puiului estic”, a spus Martin Miller, șeful regiunii de nord-est a speciilor pe cale de dispariție a USFWS. "Cu toate acestea, credem că acele puma nu sunt subspecii de puma estică. Nu am găsit informații care să susțină existența puiului estic."

USFWS a descoperit că pisicile observate ocazional în fosta gamă a estului cougarului erau de fapt alte subspecii cougar - adesea sud-americane - care au scăpat sau au fost eliberate din captivitate, precum și puma sălbatică din Statele Unite ale Americii care au migrat spre est.

Potrivit lui Mark McCollough, omul de știință principal al serviciului pentru puma de est, pisica a dispărut probabil din anii '30.

USFWS a declarat că va pregăti o propunere de eliminare a puiului estic de pe lista speciilor pe cale de dispariție.

Cougarul de est a cutreierat odată de la Maine până în Carolina de Sud și până la vest ca Michigan și Tennessee, pătrunzând în primul rând pe cerbi cu coada albă. Cougars-ul a vânat și elanul estic, o specie care a dispărut în 1880 și mamifere mai mici.

Cu paltoanele roșii sau gri-cenușii, puma de est erau pisici mari și agile. Inclusiv poveștile lor, masculii ar putea să crească până la 2,4 metri lungime și să cântărească aproximativ 140 de kilograme (63,5 kilograme).

Decizia USFWS de a declara dispariția puiului estic nu afectează statutul panterei din Florida, o altă subspecie de pisici sălbatice enumerate ca pe cale de dispariție. O singură populație de reproducție cuprinsă între 120 și 160 de animale rămâne în sud-vestul Floridei.

Acest articol a fost furnizat de OurAmazingPlanet, un site suror la WordsSideKick.com.





RO.WordsSideKick.com
Toate Drepturile Rezervate!
Reproducerea Oricăror Materiale Permise Prostanovkoy Doar Link-Ul Activ La Site-Ul RO.WordsSideKick.com

© 2005–2020 RO.WordsSideKick.com