Pinguini Utilizați Caca Pentru A Topi Gheața, Pentru A Crea Pepiniere Pentru Copii (Video)

{h1}

Înainte de perioada de reproducere, pinguinii gentoo se adună în colonii mari, adunând grămezi de cocoș pentru a topi peisajul înzăpezit și a crea terenuri de cuibărire.

Pinguinii Gentoo au dat termenului cuibărit un sens cu totul nou.

Pinguinii sări pe peisajul lor înghețat din Antarctica pentru a-l topi, creând locația ideală pentru a-și sprijini tinerii când va veni vremea, sugerează noi videoclipuri.

Deși majoritatea oamenilor nu ar considera cocoșul un decor adecvat pentru creșa unui copil (deși este cu siguranță un element obișnuit în ele), poopul pare să joace un rol cheie în comportamentul de reproducere a pinguinilor. Această „amenajare” a cocoșului este, probabil, neintenționată: Păsările nu au în vedere probabil feng shui-ul fecalelor și în mod intenționat să facă loc pentru pepinierele puiilor lor, au spus cercetătorii.

Noua perspectivă a venit din mii de ore de videoclipuri realizate de cercetători de la Universitatea Oxford din Anglia, împreună cu Divizia Antarctică australiană. Cercetătorii au petrecut un an videotapetând comportamentul unei colonii de pinguini Gentoo pe Insula Cuverville, în afara Peninsulei Antarctice. De asemenea, echipa a folosit indicatoarele de zăpadă pentru a măsura cât de rapidă s-a topit zăpada pe măsură ce păsările îmbrăcate de fum au venit și au mers.

Regiunea înghețată este de obicei acoperită de zăpadă și gheață, dar asta s-a schimbat în anumite perioade ale anului. Păsările s-au agregat în grupuri mari, lăsând grămezi uriașe de guano sau cocoș. Culoarea întunecată a poopei a permis ca lumina de la soarele slab antarctic să fie mai rapid absorbită.

Aceasta, la rândul său, a alimentat topirea gheții și a lăsat o mulțime de adăposturi stâncoase goale - terenuri de cuibărire perfecte pentru creșterea puiilor lor adorabili.

Pinguini Gentoo sau Pygoscelis papua, sunt printre cele mai rare dintre păsările din Antarctica, cu mai puțin de 300.000 de perechi de reproducție pe continentul glaciar, conform Studiului Britanic Antarctic.

Păsările, la fel ca mulți alți pinguini, sunt monogame, de obicei se împerechează cu același partener an de an. Fiecare pinguin feminin depune doar două ouă pentru sezon, așa că nu este de mirare că își protejează agresiv ouăle, potrivit British Antarctic Survey.

Pinguinii tind să-și depună ouăle pe dealuri și pe plaje deschise, colectând bucăți de pietricele și alte obiecte din împrejurimile lor pentru cuiburile lor.

Urmați Tia Ghose pe Stare de nervozitate și . Urmați WordsSideKick.com @wordssidekick, Facebook și Google+. Publicat inițial pe WordsSideKick.com.






Descoperiri Științifice

Cercetare


Science News


Vrei Să Te Relaxezi? Încercați Să Oferiți Un Masaj
Vrei Să Te Relaxezi? Încercați Să Oferiți Un Masaj

10 Horror De Halloween Prind Viață
10 Horror De Halloween Prind Viață

Există Prune De Manta? Misiunea Își Propune Să Răspundă
Există Prune De Manta? Misiunea Își Propune Să Răspundă

Fotografii: Inscripții Antice Povestea Regelui Asirian Ashurnasirpal Ii
Fotografii: Inscripții Antice Povestea Regelui Asirian Ashurnasirpal Ii

O Hienă Străveche Poate Să Cadă Pe Fața Acestui Neanderthal
O Hienă Străveche Poate Să Cadă Pe Fața Acestui Neanderthal


RO.WordsSideKick.com
Toate Drepturile Rezervate!
Reproducerea Oricăror Materiale Permise Prostanovkoy Doar Link-Ul Activ La Site-Ul RO.WordsSideKick.com

© 2005–2019 RO.WordsSideKick.com